Tijdens de eerste helft zijn onze U12boys zeer goed gestart met meteen 5-6 kansen en al snel werd het 0-2. Daarna laten we het even afweten en op dat moment schakelt de thuisploeg een tandje hoger. De tegenpartij speelt offensiever met 1-2 als resultaat tijdens de rust.

De tweede helft begin niet denderend 😜 en het wordt 2-2. Voor beide ploegen zijn er veel mogelijkheden en de bal gaat steeds op en neer. Plots is het 3-2 na de zoveelste PC. Paniek slaagt even toe en jongens beseffen dat enkel strijdlust en samenspel een gelijkspel (of misschien nog de winst) uit de brand kan slepen. Op het laatste hebben onze boys alles gegeven om de bal binnen te krijgen. Gelukkig scoren ze nog net voor het einde! 3-3

Het was spannend tot het laatste minuut! Nooit opgeven!! Mentaal super sterk! 💪🏻