NL
FR

GREEN DEVILS
 Hockey Club

Op vrijdag 15 februari organiseren we een gezellige RACLETTE- en CHARCUTERIEAVOND.
Afspraak in de clubhouse vanaf 19u voor een gezellig winters samenzijn.

Schrijf je vandaag nog in via deze link.

Praktisch :

  • Locatie : Clubhouse Green Devils
  • Prijs (eten + 1 consumptie):
    • Volwassenen : €20
    • Kids (tem U13) : €10

Graag inschrijven voor 1 februari.

 

raclette

 

 

Net zoals vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer hockeystages tijdens de paasvakantie en de zomervakantie. Of je lid bent of niet, beginner of gevorderd, iedereen is welkom. Dit zijn de data:

  • 15 april - 19 april
  • 1 juli - 5 juli
  • 19 augustus - 23 augustus
  • 26 augustus - 30 augustus


Meer info en inschrijvingen: klik hier

Haal op zaterdag 1 december je vest op bij De Slaapadviseur

Goed nieuws voor de leden die nog geen Green Devils soft shell mochten ontvangen. 
De resterende vesten zijn toegekomen en zullen dit weekend verdeeld worden.

U kan uw vest op zaterdag 1 december tussen 14u en 17u afhalen bij De Slaapadviseur in Ternat (Assesteenweg 24, 1740 Ternat). Enkele bestuursleden zullen u in de winkel ontvangen.

Neem gerust ook even de de tijd om een kijkje te nemen in de toonzaal van onze sponsor De Slaapadviseur.

 

Halloween Party

Op vrijdag 26 oktober organiseren we een heus Halloween feest op de Green. Er is die avond geen training voor de jeugd voorzien, maar we starten om 18h00 met griezelmatchen tussen de jeugd en ouders, mineurs, dames en de eerste ploeg. Iedereen is welkom.

Nadien griezelen we voort in en rond het clubhuis. We voorzien heerlijke tomatensoep met spinnenballetjes en horror hamburgers. Daarna maken we er nog een leuk feestje van.

Bevestig alvast je komst: inschrijven

 

 

 

 

DNA Hockey - onze kledingpartner - laat weten dat bedrukkingen van kledingen vanaf heden op voorhand aangevraagd moeten worden.

Het is niet langer mogelijk om kledij die ter plaatse gekocht werd, of wanneer je je aanmeld met een shirt om dit meteen te laten bedrukken. DNA Hockey vraagt om dit steeds op voorhand aan te melden via http://www.dnahockey.be/procedurebedrukkingshirts/.

Met een aanmelding is de bedrukking steeds meteen mogelijk en worden onnodige verplaatsingen vermeden.

Zes jaar na het EK in Boom wordt ons land, met de 'Belfius Eurohockey Championships 2019' opnieuw het toneel van een internationaal event van het hoogste niveau. Van 16 t.e.m. 25 augustus 2019 strijden de acht beste Europese hockeyteams, mannen en vrouwen, in het prachtige "Wilrijkse Plein" stadion in Antwerpen. En we willen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de tribunes volop rood kleuren voor alle wedstrijden van de Red Panthers en Red Lions.

Om dit te verwezenlijken, hebben we een volledig exclusief programma uitgewerkt voor de Belgische clubs en hun leden, met tal van interessante voordelen.

Klik titel om het volledige artikel te lezen

Alle kinderen die eerst eens willen proberen voor ze zich inschrijven voor het volledig seizoen kunnen gratis 3 trainingen tijdens de maand september volledig vrijblijvend meespelen. Dit zijn de uren van de trainingen: klik hier. Iedereen kan voor deze oefensessies een hockeystick van de club lenen. Voor de rest is het voldoende om sportkledij en sportschoenen te dragen (geen voetbalschoenen met lange studs).

Schrijf je hier in

 

Na het succes van vorig seizoen organiseren we ook dit jaar een start to hockey voor volwassenen. Wil je graag hockey spelen maar heb je nog geen ervaring ? Geen nood, met deze lessenreeks geven we je een volwaardige introductie tot de hockey sport en dit onder professionele begeleiding. 

Klik hier om in te schrijven

Voor wie vrienden of familie heeft die graag de club willen toetreden, mag je hun ook uitnodigen om zich op onze website: www.greendevils.be in te schrijven. Als er vragen zijn, dan kunnen jullie deze altijd sturen naar info@greendevils.be.

BELANGRIJK : Wie zich wil uitschrijven, vragen we ook om uiterlijk nog voor 20 juni een mail te sturen naar info@greendevils.be zodat we op tijd het nodige kunnen doen om de Hockey bond op de hoogte te brengen.

We willen al onze leden en vrienden van de club bedanken voor de sportieve inzet en hun betrokkenheid voor de club tijdens het seizoen 2017-2018. We zien de groei van onze club en de sfeer die alleen maar toeneemt als een ongelooflijk compliment. Onze waarden Familie, Plezier en Fair Play worden duidelijk door iedereen gedragen, en dit is de grootste drijfveer van ons bestuur !

Wil je zelf nog iets meer doen voor de club, weet dan dat het bestuur nog op zoek is naar versterking. Laat je motivatie de bovenhand nemen en laat het zeker weten indien je wenst bij te dragen via info@greendevils.be.

Om nog maar eens te bewijzen dat het een succesvol seizoen was, presenteren we jullie dit leuk “We are so Green” filmpje.

 

 

Gold Sponsors
Hockeystage


Tijdens paasvakantie en zomervakantie

Meer info en inschrijvingen

Images
EVENTS
Silver Sponsors
Aandelen

Aankoop en Verkoop.

Lees er hier alles over.

Sponsordeal via ERA Visie Plus

ERA Visie Plus en Green Devils hockey Club slaan de handen in elkaar.

Lees er alles hier over!

Green Devils Hockey Club    |    info@greendevils.be   

© 2016, website powered by Twizzit.com